Recept
« Terug naar recepten
Taartje met courgette- en paprikaratatouille en ge
PT40M
Taartje met courgette- en paprikaratatouille en ge
Een heerlijk taartje met courgette- en paprikaratatouille en ge recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerrie van Rossum
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taartje met courgette- en paprikaratatouille en ge te bereiden
Laat de bladerdeegplakjes ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Vet vier lage taartvormpjes van ca. 10 cm doorsnee in en bekleed de vormpjes met een plakje deeg. De randjes van het deeg mogen boven de vormpjes uitsteken.
Strooi de hazelnoten over de bodem en druk ze erin. Strooi tweederde van de kaas erover. Bak de taartjes in de oven in ca. 15 minuten mooi bruin en gaar.
Verwarm de olie in een pan en schep alle groente erdoor. Smoor de groente met het deksel schuin op de pan in ca. 15 minuten beetgaar. Schep ze af en toe om. Breng de ratatouille op maak met zout en peper.
Zet de taartjes op vier warme borden en schep de ratatouille erin. Strooi de geitenkaas en rozemarijn erover.
Vet vier lage taartvormpjes van ca. 10 cm doorsnee in en bekleed de vormpjes met een plakje deeg. De randjes van het deeg mogen boven de vormpjes uitsteken.
Strooi de hazelnoten over de bodem en druk ze erin. Strooi tweederde van de kaas erover. Bak de taartjes in de oven in ca. 15 minuten mooi bruin en gaar.
Verwarm de olie in een pan en schep alle groente erdoor. Smoor de groente met het deksel schuin op de pan in ca. 15 minuten beetgaar. Schep ze af en toe om. Breng de ratatouille op maak met zout en peper.
Zet de taartjes op vier warme borden en schep de ratatouille erin. Strooi de geitenkaas en rozemarijn erover.
wouros zegt:
Bij ons staat het op het favorietenlijstje.