Recept
« Terug naar recepten
Taco quiche
PT60M
Taco quiche
Een heerlijk taco quiche recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taco quiche te bereiden
Het deeg laten ontdooien en de vorm ermee bekleden, naden goed aandrukken.
-Het gehakt rul bakken en het zakje tacokruiden erbij doen en goed doorroeren.
-De ui en knoflook erbij doen en even meebakken.
-Alles verdelen over het deeg in de vorm.
-De eieren loskloppen en de slagroom erdoorheen roeren, daarna de helft van het zakje geraspte kaas erbij doen en goed roeren.
-De champignons over het gehakt verdelen en het slagroom mengsel erover schenken.
-Bestrooien met de rest van de geraspte kaas.
-Afbakken in een voorverwarmde oven van 200C voor 45 minuten.
-Het gehakt rul bakken en het zakje tacokruiden erbij doen en goed doorroeren.
-De ui en knoflook erbij doen en even meebakken.
-Alles verdelen over het deeg in de vorm.
-De eieren loskloppen en de slagroom erdoorheen roeren, daarna de helft van het zakje geraspte kaas erbij doen en goed roeren.
-De champignons over het gehakt verdelen en het slagroom mengsel erover schenken.
-Bestrooien met de rest van de geraspte kaas.
-Afbakken in een voorverwarmde oven van 200C voor 45 minuten.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Serveren met de ijsbergsla en eventueel naar smaak knoflooksaus.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lekkerbekske zegt:
Is het redelijk, om aan te nemen, dat de oven voorverwarmd moet worden op 200 graden?
Het lijkt me wel een lekkere quiche.
apu zegt: