Recept
« Terug naar recepten
Tacobowls met biefstuk, oude kaas en een frisse salade
PT25M
Tacobowls met biefstuk, oude kaas en een frisse salade
Tacobowls met biefstuk, oude kaas en een frisse salade
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Bijgerechten - Vlees
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Lidl receptkaart, Groente & fruit
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tacobowls met biefstuk, oude kaas en een frisse salade te bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bestrooi de biefstukken rondom met zout en peper.
- Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de biefstukken vier minuten op hoog vuur.
- Keer halverwege.
- Leg het vlees te rusten op een bord, dek losjes af met aluminiumfolie.
- Zo blijft het vlees sappig en mals.
- Halveer de avocado, verwijder de pit met een scherp mes.
- Lepel het vruchtvlees uit de schil en snij in blokjes.
- Meng de geraspte wortels, koriander, avocado, snackkomkommers en tomaten met het limoensap, zout en peper.
- Vouw de tortilla’s in ovenbestendige kommetjes, zodat ze de vorm van een bakje aannemen.
- Bestrooi met geraspte kaas en bak ca. 5 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de gebakken tortilla’s voorzichtig uit de kommetjes en laat iets afkoelen.
- Snij intussen de biefstuk in plakjes.
- Verdeel de frisse avocado-wortelsalade over de tacobowls en garneer met de plakjes biefstuk.