Recept
« Terug naar recepten
Tafelspitz (weens rundvleesgerecht)
PT105M
Tafelspitz (weens rundvleesgerecht)
Een heerlijk tafelspitz (weens rundvleesgerecht) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
105 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Oostenrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tafelspitz (weens rundvleesgerecht) te bereiden
Pel de knoflook. Spoel de schenkel af met koud water en breng hem in een grote pan met ruim koud water en zout aan de kook. Schuim het water af. Leg het stuk rundvlees en de mergpijpjes in de pan en schuim het water af. Voeg de knoflook en laurier toe en laat het gerecht 40 minuten zachtjes sudderen. Hak de bieslook. Snijd de rosbief in schuine plakken. Leg het met de mergpijpjes en schenkel op de schaal. Zeef de bouillon door een doek. Leg de groenten om het vlees heen op de schaal, schenk de bouillon erover en bestrooi het gerecht met bieslook.
verstappen. zegt: