Recept
« Terug naar recepten
Tafelwater met granaatappel, limoen, munt en gember
PT10M
Tafelwater met granaatappel, limoen, munt en gember
Dit
drankje is heel erg lekker om gewoon tussendoor te drinken of tijdens het diner op tafel te zetten. Het is niet
alleen lekker maar ook nog eens erg gezond en bovendien een lust voor
het oog.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Gezien bij Jamie Oliver; zelf gemaakt en aangepast.
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tafelwater met granaatappel, limoen, munt en gember te bereiden
- Snij de granaatappel doormidden en klop met een pollepel op de buitenkant. daardoor vallen de vruchtjes en makkelijk uit.
- Schil en rasp de gember.
- Was de limoen en snij deze in schijfjes.
- Doe alles in een waterkan en stamp met de steel van een pollepel een beetje sap uit de granaatappel.
- Voeg eventueel wat ijsblokjes toe of zet de kan een uurtje in de koelkast, zodat de smaken goed in kunnen trekken.
Harry Löhr zegt:
Ik hou van water met een lekker smaakje!