Recept
« Terug naar recepten
Tagialtelle met Truffel (Al tartufo)
PT20M
Tagialtelle met Truffel (Al tartufo)
Een heerlijk tagialtelle met truffel (al tartufo) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
yummi.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagialtelle met Truffel (Al tartufo) te bereiden
Kook de pasta in zout water.
Laat uitlekken en voeg 20g boter toe.
Smelt de rest van de boter in een sauspan, voeg de truffelcrème toe en roer tot het geheel warm is.
Voeg de geraspte Parmezaan bij de saus.
Giet de saus over de pasta en serveer warm.
Laat uitlekken en voeg 20g boter toe.
Smelt de rest van de boter in een sauspan, voeg de truffelcrème toe en roer tot het geheel warm is.
Voeg de geraspte Parmezaan bij de saus.
Giet de saus over de pasta en serveer warm.