KookJij

Tagialtelle met Truffel (Al tartufo)

Een heerlijk tagialtelle met truffel (al tartufo) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: yummi.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagialtelle met Truffel (Al tartufo) te bereiden

Kook de pasta in zout water.
Laat uitlekken en voeg 20g boter toe.
Smelt de rest van de boter in een sauspan, voeg de truffelcrème toe en roer tot het geheel warm is.
Voeg de geraspte Parmezaan bij de saus.
Giet de saus over de pasta en serveer warm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst