KookJij

Tagiatelle met roomkaas

Een heerlijk tagiatelle met roomkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagiatelle met roomkaas te bereiden

Kipfilet in stukjes snijden en aanbakken in (olijf)olie. Ui snipperen en mee bakken, diepvries (blad)spinazie toevoegen en met deksel op de pan laten smelten, kuipjes kruidenkaas toevoegen en de knoflook, op smaak brengen met peper en zout.

Tagiatelle koken als op de verpakking.

Mijn kookverhaal (Angelique van Engelen)

Heerlijk simpel gerecht, mijn kinderen zijn er dol op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst