Recept
« Terug naar recepten
Tagiatelle met roomkaas
PT25M
Tagiatelle met roomkaas
Een heerlijk tagiatelle met roomkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Angelique van Engelen
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagiatelle met roomkaas te bereiden
Kipfilet in stukjes snijden en aanbakken in (olijf)olie. Ui snipperen en mee bakken, diepvries (blad)spinazie toevoegen en met deksel op de pan laten smelten, kuipjes kruidenkaas toevoegen en de knoflook, op smaak brengen met peper en zout.
Tagiatelle koken als op de verpakking.
Tagiatelle koken als op de verpakking.
Mijn kookverhaal (Angelique van Engelen)
Heerlijk simpel gerecht, mijn kinderen zijn er dol op.