Recept
« Terug naar recepten
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
PT30M
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
Een heerlijk tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas te bereiden
Kruid de steak met peper en zout, braad hem in olijfolie aan in een hete pan. Bak hem 3 minuten en laat hem vervolgens 10 minuten rusten onder een vel aluminiumfolie of in een warme oven.
Rooster het spek tot het lekker krokant is en laat het uitlekken op een vel keukenpapier. Verkruimel de peperkoek en laat de kruimels snel uitdrogen in een oven op 180°C, samen met het spek. Mix het spek met de broodkruimels tot een mooie crumble.
Snij de peren in blokjes. Roer de geitenkaas tot hij mooi glad is en doe hem in een spuitzak.
Snij het vlees in plakken, serveer het met de peren, een roosje geitenkaas en de crumble van spek. Werk af met een paar blaadjes dragon en een streepje olijfolie.
Dien op met een salade van jonge spinaziescheuten.