Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle bolognese met doperwtjes en gebakken ui
PT20M
Tagliatelle bolognese met doperwtjes en gebakken ui
Een heerlijk tagliatelle bolognese met doperwtjes en gebakken ui recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
esther evertse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle bolognese met doperwtjes en gebakken ui te bereiden
1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Giet de tagliatelle af. \pel en snijd ondertussen de uien in ringen.
3. Verhit de Bertolli vloeibaar in een koekenpan en bak hierin de uiringen in ca 5 min.goudbruin. Bestrooi met wat peper en zout.
4. Haal de uiringen uit de pan en laat op keukenpapier uitlekken. Meng in de pan de doperwtjes en de pastasaus.
5. Verwarm alles 5 min. op een matig vuur.
6. Verdeel de tagliatelle over 4 borden, schep de saus erop verdeel de gebakken ui erover.
2. Giet de tagliatelle af. \pel en snijd ondertussen de uien in ringen.
3. Verhit de Bertolli vloeibaar in een koekenpan en bak hierin de uiringen in ca 5 min.goudbruin. Bestrooi met wat peper en zout.
4. Haal de uiringen uit de pan en laat op keukenpapier uitlekken. Meng in de pan de doperwtjes en de pastasaus.
5. Verwarm alles 5 min. op een matig vuur.
6. Verdeel de tagliatelle over 4 borden, schep de saus erop verdeel de gebakken ui erover.