KookJij

Tagliatelle met Broccoli-Pesto

Een heerlijk tagliatelle met broccoli-pesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met Broccoli-Pesto te bereiden

Kook 250 gram broccoli kort in kokend water. Doe in een keukenmachine 50 gram pijnboompitten, 2 teentjes knoflook, 50 gram pittige geraspte kaas en de broccoliroosjes. Zet de keukenmachine aan en je hebt de broccoli-pesto! Kook vervolgens de tagliatelle in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 1 gesnipperde rode ui tot de ui glazig is en voeg dan 4 in stukjes gesneden tomaten toe. Op het laatst voeg je de broccoli-pesto toe en warm je het even goed door. Serveer de tagliatelle met de broccoli-pesto.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sjon

sjon zegt:
Dit is lekker man. Toch?