Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met Broccoli-Pesto
PT30M
Tagliatelle met Broccoli-Pesto
Een heerlijk tagliatelle met broccoli-pesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met Broccoli-Pesto te bereiden
Kook 250 gram broccoli kort in kokend water. Doe in een keukenmachine 50 gram pijnboompitten, 2 teentjes knoflook, 50 gram pittige geraspte kaas en de broccoliroosjes. Zet de keukenmachine aan en je hebt de broccoli-pesto! Kook vervolgens de tagliatelle in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 1 gesnipperde rode ui tot de ui glazig is en voeg dan 4 in stukjes gesneden tomaten toe. Op het laatst voeg je de broccoli-pesto toe en warm je het even goed door. Serveer de tagliatelle met de broccoli-pesto.
sjon zegt: