KookJij

tagliatelle met cantharellen

Een heerlijk tagliatelle met cantharellen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe tagliatelle met cantharellen te bereiden

Was de cantharellen en snijd ze klein. Was de prei en selderij. Snijd de prei in ringen en de selderij in blokjes. Kook de tagliatelle gaar in ruim kokend water met een snufje zout. Verhit de olie in een pan. Bak daarin de cantharellen aan, voeg de prei en selderij toe en bak ze kort mee. Roer er 100 ml water en een snufje zout doorheen. Breng het mengsel aan de kook en laat het met de deksel op de pan 5 min sudderen. Doe de rrom erdoorheen. Bind de saus en breng hem op smaak met peper en zout. Giet de tagliatelle af en serveer hem met de cantharellen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst