Recept
« Terug naar recepten
tagliatelle met cantharellen
PT25M
tagliatelle met cantharellen
Een heerlijk tagliatelle met cantharellen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe tagliatelle met cantharellen te bereiden
Was de cantharellen en snijd ze klein. Was de prei en selderij. Snijd de prei in ringen en de selderij in blokjes. Kook de tagliatelle gaar in ruim kokend water met een snufje zout. Verhit de olie in een pan. Bak daarin de cantharellen aan, voeg de prei en selderij toe en bak ze kort mee. Roer er 100 ml water en een snufje zout doorheen. Breng het mengsel aan de kook en laat het met de deksel op de pan 5 min sudderen. Doe de rrom erdoorheen. Bind de saus en breng hem op smaak met peper en zout. Giet de tagliatelle af en serveer hem met de cantharellen.