Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met cantharellen, spruitjes en nootjes
PT30M
Tagliatelle met cantharellen, spruitjes en nootjes
Een heerlijk tagliatelle met cantharellen, spruitjes en nootjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eric Swaghoven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met cantharellen, spruitjes en nootjes te bereiden
Kook de pasta gaar.
De spruiten schoonmaken en in blaadjes verdelen.
Cantharellen borstelen en lich wassen.
De noten even garen in de oven op 180 graden C.
ongeveer 4 min.
In een pan met 2 el olijfolie de sjalotjes en cantharellen aanzetten.
Pasta toevoegen met peper, zout en wat room.
Verdeel dit op een bord , met Parmezaanse kaas erover.
Serveer er balsamico-azijn en olijfolie eromheen.
De spruiten schoonmaken en in blaadjes verdelen.
Cantharellen borstelen en lich wassen.
De noten even garen in de oven op 180 graden C.
ongeveer 4 min.
In een pan met 2 el olijfolie de sjalotjes en cantharellen aanzetten.
Pasta toevoegen met peper, zout en wat room.
Verdeel dit op een bord , met Parmezaanse kaas erover.
Serveer er balsamico-azijn en olijfolie eromheen.
bertal zegt:
Dit recept is van een sterren kok, zelf heb ik dit recept thuisgemaakt.
Dus:
De spruitenblaadjes losmaken, deze met de noten erover strooien als de pasta door de cantharellen en het sjalotje wordt gemengd.
Dit kan je het beste doen voor het uitserveren:):)
succes
m.v.g. Bert Allers