KookJij

Tagliatelle met cantharellen, spruitjes en nootjes

Een heerlijk tagliatelle met cantharellen, spruitjes en nootjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eric Swaghoven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met cantharellen, spruitjes en nootjes te bereiden

Kook de pasta gaar.
De spruiten schoonmaken en in blaadjes verdelen.
Cantharellen borstelen en lich wassen.
De noten even garen in de oven op 180 graden C.
ongeveer 4 min.
In een pan met 2 el olijfolie de sjalotjes en cantharellen aanzetten.
Pasta toevoegen met peper, zout en wat room.
Verdeel dit op een bord , met Parmezaanse kaas erover.
Serveer er balsamico-azijn en olijfolie eromheen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
Hallo Rob:
Dit recept is van een sterren kok, zelf heb ik dit recept thuisgemaakt.
Dus:
De spruitenblaadjes losmaken, deze met de noten erover strooien als de pasta door de cantharellen en het sjalotje wordt gemengd.
Dit kan je het beste doen voor het uitserveren:):)
succes
m.v.g. Bert Allers
rob

rob zegt:
Bert, ziet er zeer aantrekkelijk uit, maar... wat doe ik met die spruiten blaadjes? En wanneer gaan de noten erbij? Graag het complete recept.
Bedankt.