Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met gamba’s en radicchio in een roomsaus
PT20M
Tagliatelle met gamba’s en radicchio in een roomsaus
Een heerlijk tagliatelle met gamba’s en radicchio in een roomsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Yunomi
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met gamba’s en radicchio in een roomsaus te bereiden
Snijd de radicchio en de ijsbergsla in dunne repen. Kook de pasta ‘al dente’ volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm de Gentile extra vergine olijfolie in een wok en roerbak de gamba’s met de repen radicchio en ijsbergsla ongeveer 5 minuten. Blus met de cognac en laat de alcohol verdampen. Giet er vervolgens de kookroom bij en breng de saus op smaak met zout en peper.
Meng de pasta met de saus en serveer het gerecht in een grote schaal.
Verwarm de Gentile extra vergine olijfolie in een wok en roerbak de gamba’s met de repen radicchio en ijsbergsla ongeveer 5 minuten. Blus met de cognac en laat de alcohol verdampen. Giet er vervolgens de kookroom bij en breng de saus op smaak met zout en peper.
Meng de pasta met de saus en serveer het gerecht in een grote schaal.