Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met gerookte zalm
PT25M
Tagliatelle met gerookte zalm
Tagliatelle met gerookte zalm net iets anders
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
delhaize
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met gerookte zalm te bereiden
- Maak de takjes dille los. Hak de helft ervan fijn en doe dit in een steelpan met de boter. Laat smelten op een zacht vuur. Zet het deksel op de pan. Laat 5 min. trekken.
- Snij de sneetjes gerookte zalm in fijne reepjes. Breng de room aan de kook met peper, zout en muskaat.
- Kook de deegwaren in gezouten kokend water volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Giet de hete tagliatelle in een verwarmde slakom.
- Overgiet met de dilleboter en roer het geheel om. Voeg er de room, de gerookte zalm en de zalmeieren aan toe en meng het geheel zorgvuldig. Versier met de apart gehouden takjes dille en dien op.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Erwin Elens zegt:
Hilde Dumont zegt: