Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met mosselen
PT40M
Tagliatelle met mosselen
Een heerlijk tagliatelle met mosselen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met mosselen te bereiden
Voorbereiden:
Pel de teentjes knoflook en hak deze fijn.Pel de ui en snijd deze in ringen.Snijd de olijven in plakjes.
Bereiden:
Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de knoflook en de ui 4 min.Voeg de mosselen en de olijven toe en bak ze 1 min.mee.Roer de tomatenblokjes met sap,peper en zout erdoor.Kook intussen de tagliatelle volgens de verpakking.Laat de pasta goed uitlekken en schep deze door de mossel-tomatensaus.Serveer het gerecht bestrooid met de petereselie.
Pel de teentjes knoflook en hak deze fijn.Pel de ui en snijd deze in ringen.Snijd de olijven in plakjes.
Bereiden:
Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de knoflook en de ui 4 min.Voeg de mosselen en de olijven toe en bak ze 1 min.mee.Roer de tomatenblokjes met sap,peper en zout erdoor.Kook intussen de tagliatelle volgens de verpakking.Laat de pasta goed uitlekken en schep deze door de mossel-tomatensaus.Serveer het gerecht bestrooid met de petereselie.