Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met noten-kaassaus
PT20M
Tagliatelle met noten-kaassaus
Een heerlijk tagliatelle met noten-kaassaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Tagliatelle met noten-kaassaus te bereiden
Hak de noten grof. Snij de korst van de fontina en snij de kaas in blokjes. Breng op een zacht vuur de room tegen de kook aan.
Doe er de kaasblokjes bij en roer tot de kaas volledig gesmolten is.
Kruid de kaassaus naar smaak bij met muskaatnoot, peper en zout.
Strooi er de noten bij. Hou de saus warm op een zacht vuur maar laat ze niet meer koken.
Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet ze af en vermeng ze meteen met de noten-kaassaus.
Werk af met de gemalen grana padano. Serveer meteen.
Doe er de kaasblokjes bij en roer tot de kaas volledig gesmolten is.
Kruid de kaassaus naar smaak bij met muskaatnoot, peper en zout.
Strooi er de noten bij. Hou de saus warm op een zacht vuur maar laat ze niet meer koken.
Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet ze af en vermeng ze meteen met de noten-kaassaus.
Werk af met de gemalen grana padano. Serveer meteen.