KookJij

Tagliatelle met piepkuiken

Een heerlijk tagliatelle met piepkuiken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met piepkuiken te bereiden

1. Snij de boutjes van de piepkuikens. Kruid borsten en bouten met peper en zout, braad ze kort rondom aan in olijfolie. Laat ze op een middelhoog vuur verder garen.
2. Pel en snipper de sjalotjes. Borstel de champignons droog schoon. Bak ze samen aan in olijfolie.
3. Blus met de kippenbouillon en de room. Laat 2 minuten koken. Voeg er de gesnipperde blaadjes van een takje dragon aan toe. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
4. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af. Vermeng met de saus. Leg er de piepkuikens bij en serveer meteen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst