Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met piepkuiken
PT30M
Tagliatelle met piepkuiken
Een heerlijk tagliatelle met piepkuiken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Tagliatelle met piepkuiken te bereiden
1. Snij de boutjes van de piepkuikens. Kruid borsten en bouten met peper en zout, braad ze kort rondom aan in olijfolie. Laat ze op een middelhoog vuur verder garen.
2. Pel en snipper de sjalotjes. Borstel de champignons droog schoon. Bak ze samen aan in olijfolie.
3. Blus met de kippenbouillon en de room. Laat 2 minuten koken. Voeg er de gesnipperde blaadjes van een takje dragon aan toe. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
4. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af. Vermeng met de saus. Leg er de piepkuikens bij en serveer meteen.
2. Pel en snipper de sjalotjes. Borstel de champignons droog schoon. Bak ze samen aan in olijfolie.
3. Blus met de kippenbouillon en de room. Laat 2 minuten koken. Voeg er de gesnipperde blaadjes van een takje dragon aan toe. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
4. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af. Vermeng met de saus. Leg er de piepkuikens bij en serveer meteen.