Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met pikant rundvlees, sluimerwtjes, kappertjes en Parmezaanse kaas
PT20M
Tagliatelle met pikant rundvlees, sluimerwtjes, kappertjes en Parmezaanse kaas
Een heerlijk tagliatelle met pikant rundvlees, sluimerwtjes, kappertjes en parmezaanse kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Yunomi
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met pikant rundvlees, sluimerwtjes, kappertjes en Parmezaanse kaas te bereiden
Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten.
Pel en snipper de knoflook. Hak de rode peper fijn. Snijd de tomaten in stukjes.
Verhit de margarine in een wok of braadpan en roerbak de rode peper en knoflook gedurende 1 minuut. Voeg het gehakt toe en roerbak het tot het bruin en rul is. Voeg de tomaten toe en bak ze gedurende 2 minuten mee. Voeg het Knorr bouillonketeltje vlees toe, laat het smelten en schep het erdoor. Voeg de kappertjes toe en laat de vleessaus gedurende 10 minuten pruttelen.
Snijd de puntjes van de sluimerwtjes kook ze gedurende 3 minuten in ruim kokend water. Afgieten en schep ze met de tagliatelle door de vleessaus. Voeg naar smaak peper toe.
Verdeel de tagliatelle over 4 warme diepe borden en strooi de Parmezaanse kaas erover.
Pel en snipper de knoflook. Hak de rode peper fijn. Snijd de tomaten in stukjes.
Verhit de margarine in een wok of braadpan en roerbak de rode peper en knoflook gedurende 1 minuut. Voeg het gehakt toe en roerbak het tot het bruin en rul is. Voeg de tomaten toe en bak ze gedurende 2 minuten mee. Voeg het Knorr bouillonketeltje vlees toe, laat het smelten en schep het erdoor. Voeg de kappertjes toe en laat de vleessaus gedurende 10 minuten pruttelen.
Snijd de puntjes van de sluimerwtjes kook ze gedurende 3 minuten in ruim kokend water. Afgieten en schep ze met de tagliatelle door de vleessaus. Voeg naar smaak peper toe.
Verdeel de tagliatelle over 4 warme diepe borden en strooi de Parmezaanse kaas erover.