Recept
« Terug naar recepten
tagliatelle met tonijn en kappertjes
PT30M
tagliatelle met tonijn en kappertjes
Een heerlijk tagliatelle met tonijn en kappertjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe tagliatelle met tonijn en kappertjes te bereiden
Kook de paste al dente in een grote pan met een beetje zout. Doe intussen de
knoflook, citroenschil en 1 el van de olie in en kom en wentel de tonijn hier
voorzichtig doorheen. Breng de tonijn op smaak met zout en peper.
Verhit een koekenpan op hoog vuur en schroei de tonijn in 30 sec. aan alle kanten
dicht. Doe de rucola en de kappertjes erbij en roer alles 1 min. voorzichtig door
elkaar, tot de rucola wat slapper wordt. Schenk het citroensap erbij en haal de pan
van het vuur. Giet de rest van de olie bij de warme (afgegoten) pasta, en voeg het
tonijnmengsel en de peterselie toe. Breng op smaak met peper en zout en schep
alles voorzichtig door elkaar. Serveer de pasta meteen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
eagleye zegt:
lotte1 zegt: