Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met zeevruchten
PT30M
Tagliatelle met zeevruchten
Een heerlijk tagliatelle met zeevruchten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met zeevruchten te bereiden
Tagliatelle volgens de verpakking bereiden.Uien en knoflook pellen en snipperen.In een braadpan de olie verhitten en de uien en knoflook 5 min.zachtjes laten bakken.Dan de gepelde tomaten,azijn,suiker en 2/3 van de olijven toevoegen en alles 5 min.op hoog vuur laten inkoken.Dan de fruit de mer erdoor roeren en nog 1 min.laten doorverwarmen.Breng het op smaak met peper en zout.de tagliatelle over vier borden verdelen ,de tomatensaus erover schenken en met de rest van de olijven garneren.
denise zegt: