KookJij

Tagliatelle met zeevruchten

Een heerlijk tagliatelle met zeevruchten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met zeevruchten te bereiden

Tagliatelle volgens de verpakking bereiden.Uien en knoflook pellen en snipperen.In een braadpan de olie verhitten en de uien en knoflook 5 min.zachtjes laten bakken.Dan de gepelde tomaten,azijn,suiker en 2/3 van de olijven toevoegen en alles 5 min.op hoog vuur laten inkoken.Dan de fruit de mer erdoor roeren en nog 1 min.laten doorverwarmen.Breng het op smaak met peper en zout.de tagliatelle over vier borden verdelen ,de tomatensaus erover schenken en met de rest van de olijven garneren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

denise

denise zegt:
:)Lambert kan het ook met witte sauc op basis van vis bouillon cube
Marijke Geurts

Marijke Geurts zegt:
Beste Lambert de tagliatelle vanavond gemaakt hij was heerlijk. Heb jij ook recepten van de fijne keuken?
Groetjes Marijke