Recept
« Terug naar recepten
Taise rijstsalade met runderreepjes
PT25M
Taise rijstsalade met runderreepjes
Een heerlijk taise rijstsalade met runderreepjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jan vogelzang
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
560 kCal energie
30 Gram eiwit
13 Gram vet
80 Gram koolhydraten
30 Gram eiwit
13 Gram vet
80 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
boekje snelle Thaise recepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taise rijstsalade met runderreepjes te bereiden
Kook de rijst en de sperziebonen, giet beiden af in een vergiet en laat het goed uitlekken.
Verhit olie in een koekenpan en bak hierin de runderreepjes 3 min. en voeg dan de currysaus er bij, en verwarm het geheel nog even 1 min. op een laag vuur.
Laat dit geheel afkoelen, voeg het daarna toe aan de rijst en sperziebonen, en schep het op de borden .
TIP: Schep 15 gram fijngesneden koriander of 20 gram platte peterselie toe voor een heerlijk Thais accent.
Lekker met wat partjes limoen.
Verhit olie in een koekenpan en bak hierin de runderreepjes 3 min. en voeg dan de currysaus er bij, en verwarm het geheel nog even 1 min. op een laag vuur.
Laat dit geheel afkoelen, voeg het daarna toe aan de rijst en sperziebonen, en schep het op de borden .
TIP: Schep 15 gram fijngesneden koriander of 20 gram platte peterselie toe voor een heerlijk Thais accent.
Lekker met wat partjes limoen.