Recept
« Terug naar recepten
Tajine: kalkoenhaasje met princesboontjes, tomaat en aardappelen
PT60M
Tajine: kalkoenhaasje met princesboontjes, tomaat en aardappelen
Tajine een geschenk uit de hemel alles samen en laat maar sudderen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tajine: kalkoenhaasje met princesboontjes, tomaat en aardappelen te bereiden
- Bak de kalkoenhaasjes rondom even aan in een beetje boter deze kruiden. Aardappelen schillen en in vier snijden. Boontjes wassen en het poepke en kopje verwijderen ;-) De tomaat in kwartjes verdelen, de ajuin halveren en in ringen snijden.
- Dit alles in de tajine die opgewarmd is met een scheut zonnebloemolie, kruid nog even. Ze zeggen op elk potje past een deksel dat is hier dus het geval. Laat alles op een zacht vuur sudderen. Serveer dit gerechtje zeer warm indien nodig een beetje bijbinden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Hilde Dumont zegt: