KookJij

Tajine: overschotjes vlees van bbq

Een heerlijk tajine: overschotjes vlees van bbq recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 110 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tajine: overschotjes vlees van bbq te bereiden

Witte boerenworst in ringen snijden.
Chpiolata worst in ringen snijden.
Rundsbrochette het stokje verwijderen.
Ajuin in grove stukken snijden.
Paprika's in twee snijden.
Tomaat in grove stukken snijden.
Look in fijne ringen snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Olijfolie in de tajine goed warm laten worden schroei het vlees even toe.
Voeg de groenten toe evenzeer de kruiden en het bier.
Laat op een zacht vuur sudderen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Vlees van bbq is niet gebakken geweest.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
:);):p
Anna

Anna zegt:
Lekker Kriekje er bij....;);):p:p
gea

gea zegt:
Dank je...heb gekeken:):):(:(;);)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Gea, men zegt soms ook luikse worst even gaan kijken http://www.delhaizedirect.be/nl/F-29557-vers-vlees-verpakt/P-33711-luikse-pens-%7C-varken. Eerlijk gezegd heel lekker op bbq en zelfs in tajine, had het zelf niet verwacht.:);):p
geabruining

geabruining zegt:
Hoi Hilde, dank je wel, maar wat is WITTE boerenworst?? Ik vind het niet zo lekker klinken...:( maar wellicht breng jij me op ander ideeën...;););)