Klik op foto om te vergroten.
Vlees van bbq is niet gebakken geweest.
Recept
« Terug naar recepten
Tajine: overschotjes vlees van bbq
PT110M
Tajine: overschotjes vlees van bbq
Een heerlijk tajine: overschotjes vlees van bbq recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
110 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tajine: overschotjes vlees van bbq te bereiden
Witte boerenworst in ringen snijden.
Chpiolata worst in ringen snijden.
Rundsbrochette het stokje verwijderen.
Ajuin in grove stukken snijden.
Paprika's in twee snijden.
Tomaat in grove stukken snijden.
Look in fijne ringen snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Olijfolie in de tajine goed warm laten worden schroei het vlees even toe.
Voeg de groenten toe evenzeer de kruiden en het bier.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Chpiolata worst in ringen snijden.
Rundsbrochette het stokje verwijderen.
Ajuin in grove stukken snijden.
Paprika's in twee snijden.
Tomaat in grove stukken snijden.
Look in fijne ringen snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Olijfolie in de tajine goed warm laten worden schroei het vlees even toe.
Voeg de groenten toe evenzeer de kruiden en het bier.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
geabruining zegt:
derbyke zegt: