Recept
« Terug naar recepten
Tajine vegetarisch
PT40M
Tajine vegetarisch
Een heerlijk tajine vegetarisch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tajine vegetarisch te bereiden
Wortelen in grove stukken snijden.
Courgette in grove stukken snijden.
Boontjes indien nodig in twee snijden.
Porei in grove ringen snijden.
Raapje in grove blokjes snijden.
Aardappelen in grove stukken snijden.
Verwarm de olie in de tajine zet het vuur zeer laag en leg de blokjes aardappel erin en kruiden laat dit +/- 15 min onder gesloten deksel sudderen.
Voeg de groenten toe en natuurlijk het bier op smaak brengen indien nodig.
Laat zachtjes sudderen. Serveer zeer warm.
Dit gerecht werd geserveerd met heerlijke confit de canard ( eend ).
Courgette in grove stukken snijden.
Boontjes indien nodig in twee snijden.
Porei in grove ringen snijden.
Raapje in grove blokjes snijden.
Aardappelen in grove stukken snijden.
Verwarm de olie in de tajine zet het vuur zeer laag en leg de blokjes aardappel erin en kruiden laat dit +/- 15 min onder gesloten deksel sudderen.
Voeg de groenten toe en natuurlijk het bier op smaak brengen indien nodig.
Laat zachtjes sudderen. Serveer zeer warm.
Dit gerecht werd geserveerd met heerlijke confit de canard ( eend ).
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.