Recept
« Terug naar recepten
Tandoori visspiezen met raita
PT15M
Tandoori visspiezen met raita
Een heerlijk tandoori visspiezen met raita recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther van Gompel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
meiasia.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tandoori visspiezen met raita te bereiden
Schil de komkommer en rasp deze fijn. Druk met keukenpapier zoveel mogelijk vocht uit de komkommer. Meng in een kommetje de munt met de yoghurt, zout en cayennepeper en schep er de komkommer door. Zet het tot gebruik in de koelkast.
Spoel de vis af met koud water en droog het met keukenpapier. Snijd de vis in 6 lange repen. Vet de satéstokjes in met wat olie en rijg er de vis aan. Smeer de vis in met de Tandoori marinade en bestrooi naar smaak met zout en peper.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak op middelhoog vuur de visspiesjes in 2 minuten goudbruin. Draai de spiesjes om en bak de andere kant ook 2 minuten.
Bestrooi de spiesjes met de limoenrasp en de koriander.
Serveer de visspiesjes met de raita en basmatirijst.
Spoel de vis af met koud water en droog het met keukenpapier. Snijd de vis in 6 lange repen. Vet de satéstokjes in met wat olie en rijg er de vis aan. Smeer de vis in met de Tandoori marinade en bestrooi naar smaak met zout en peper.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak op middelhoog vuur de visspiesjes in 2 minuten goudbruin. Draai de spiesjes om en bak de andere kant ook 2 minuten.
Bestrooi de spiesjes met de limoenrasp en de koriander.
Serveer de visspiesjes met de raita en basmatirijst.