Recept
« Terug naar recepten
Tapas van zeeuwse oesters
PT15M
Tapas van zeeuwse oesters
Een heerlijk tapas van zeeuwse oesters recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
scheurkalender
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tapas van zeeuwse oesters te bereiden
Haal de rauwe oesters uit de schelp.
Bestrooi ze met een weinig geperste knoflook, gehakte peterselie en peper.
Omwikkel ze met een krul gedroogde ham.
Rijg ze op houten prikkers en zet ze 1 minuut onder de hete grill.
Serveer met een tomatensausje gaparfumeerd met basilicum.
Bestrooi ze met een weinig geperste knoflook, gehakte peterselie en peper.
Omwikkel ze met een krul gedroogde ham.
Rijg ze op houten prikkers en zet ze 1 minuut onder de hete grill.
Serveer met een tomatensausje gaparfumeerd met basilicum.