Recept
« Terug naar recepten
Tapenade met verse artisjokken
PT25M
Tapenade met verse artisjokken
Een heerlijk tapenade met verse artisjokken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tapenade met verse artisjokken te bereiden
1. Kook de artisjokken ongeveer 20 minuten (afhankelijk van de grootte) in water met een scheutje citroensap.
2. Haal de blaadjes eraf tot je aan het 'hooi' komt. Verwijder dit met een lepel.
3. Pureer de artisjokharten grof met de rest van de ingrediënten, in de vijzel of de keukenrobot.
4. Voeg als laatste de olijfolie toe tot je de gewenste smeuïgheid bereikt.
2. Haal de blaadjes eraf tot je aan het 'hooi' komt. Verwijder dit met een lepel.
3. Pureer de artisjokharten grof met de rest van de ingrediënten, in de vijzel of de keukenrobot.
4. Voeg als laatste de olijfolie toe tot je de gewenste smeuïgheid bereikt.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt:
En cindyvanbrakel, volgens mij is "hooi " het hart van de artisjok. Groetjes van ons 3 :);):p
Marina vd Hurk zegt:
Ga het van de week proberen. Er waren al artisjokken bij ons ekomarktje. Lieve groet,ook aan de hondjes