Recept
« Terug naar recepten
Tappas aardappeltjes
PT40M
Tappas aardappeltjes
Een heerlijk tappas aardappeltjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Astrid de Vries
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tappas aardappeltjes te bereiden
Aardappeltjes met wat zout net gaar koken.
Ondertussen de Patatas Bravas in een bakje aanleggen met wat heet water zodat er een papje ontstaat. 3 Min. laten staan en vervolgens met flink wat olijfolie vermengen. Als de aardappeltjes net gaar zijn afgieten en overdoen in een lage schaal. Hierover met Patatas Bravas-mengsel gieten en goed dooscheppen - pas op dat je de aardappeltjes niet stuk maakt. De aardappeltjes laten afkoelen en regelmatig doorscheppen.
Ondertussen de Patatas Bravas in een bakje aanleggen met wat heet water zodat er een papje ontstaat. 3 Min. laten staan en vervolgens met flink wat olijfolie vermengen. Als de aardappeltjes net gaar zijn afgieten en overdoen in een lage schaal. Hierover met Patatas Bravas-mengsel gieten en goed dooscheppen - pas op dat je de aardappeltjes niet stuk maakt. De aardappeltjes laten afkoelen en regelmatig doorscheppen.
gulia zegt:
of welk mengsel is dit juist dank je wel gulia