Recept
« Terug naar recepten
Tarbot met gesmolten sla, erwten en pancetta
PT40M
Tarbot met gesmolten sla, erwten en pancetta
Een heerlijk tarbot met gesmolten sla, erwten en pancetta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tarbot met gesmolten sla, erwten en pancetta te bereiden
Blancheer de erwten in licht gezouten kokend water. Giet af, laat schrikken onder koud stromend water om het kookproces te stoppen en laat nadien goed uitlekken.
Bak de pancetta krokant in olijfolie. Laat nadien uitlekken op keukenpapier.
Verhit olijfolie in een pan en laat er de sla in slinken op een laag vuur. Voeg de erwten toe en kruid met peper, zout en de balsamicoazijn.
Bak de tarbotfilets net gaar in boter, kruid met peper en zout.
Serveer de tarbotfilets met de gesmolten sla, werk af met de pancetta en dille. Lekker met gekookte aardappelen.
Bak de pancetta krokant in olijfolie. Laat nadien uitlekken op keukenpapier.
Verhit olijfolie in een pan en laat er de sla in slinken op een laag vuur. Voeg de erwten toe en kruid met peper, zout en de balsamicoazijn.
Bak de tarbotfilets net gaar in boter, kruid met peper en zout.
Serveer de tarbotfilets met de gesmolten sla, werk af met de pancetta en dille. Lekker met gekookte aardappelen.