Recept
« Terug naar recepten
Tartaar van kiwi, zalm en avocado
PT20M
Tartaar van kiwi, zalm en avocado
Een heerlijk tartaar van kiwi, zalm en avocado recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tartaar van kiwi, zalm en avocado te bereiden
- Schil de kiwi’s en snij er 2 in blokjes. Snij de derde in fijne plakjes. Schil en ontpit de avocado’s en snij het vruchtvlees in blokjes. Besprenkel met het limoensap.
- Snij de zalm in blokjes. Hak het Thai basilicum fijn. Meng de blokjes zalm, kiwi en avocado met het basilicum en 2 el olijfolie en breng op smaak met zout en groene peper. Dek af en bewaar in de koelkast tot het serveren.
- Schik de tartaar op de borden met een serveerring. Werk af met plakjes kiwi en serveer met tortillachips.