Recept
« Terug naar recepten
Tartaar van tonijn en appelen
PT75M
Tartaar van tonijn en appelen
Een heerlijk tartaar van tonijn en appelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Boursin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tartaar van tonijn en appelen te bereiden
Snijd de tonijn in blokjes. Doe ze in een slakom.
Snijd de appelen in even grote blokjes als de tonijn.
Pers de citroen en besprenkel de appelen met het sap.
Doe ze in de slakom met de tonijn, voeg de olie toe en bestrooi met zout en espelette-peper. Voeg er daarna de Boursin aan toe en meng voorzichtig.
Zet minstens gedurende 1 uur in de koelkast en serveer met fijngehakte bieslook.
Snijd de appelen in even grote blokjes als de tonijn.
Pers de citroen en besprenkel de appelen met het sap.
Doe ze in de slakom met de tonijn, voeg de olie toe en bestrooi met zout en espelette-peper. Voeg er daarna de Boursin aan toe en meng voorzichtig.
Zet minstens gedurende 1 uur in de koelkast en serveer met fijngehakte bieslook.