Recept
« Terug naar recepten
Tartaar van zeewolf en gerookte zalm
PT40M
Tartaar van zeewolf en gerookte zalm
Een heerlijk tartaar van zeewolf en gerookte zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Vis vooraf (Libelle)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tartaar van zeewolf en gerookte zalm te bereiden
1. Snij de visfilet en de zalm heel fijn tot tartaar. Maak een marinade van de olijfolie, de gedroogde dille en het zout.
2. Meng de vis met de marinade en zet 30 minuten in de koelkast.
3. Schik met een rind de gemarineerde vis in het midden van een bord. Garneer met geroosterde pijnboompitjes en wat dille.
2. Meng de vis met de marinade en zet 30 minuten in de koelkast.
3. Schik met een rind de gemarineerde vis in het midden van een bord. Garneer met geroosterde pijnboompitjes en wat dille.
bengel6300 zegt: