KookJij

Tartaar van zeewolf en gerookte zalm

Een heerlijk tartaar van zeewolf en gerookte zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Vis vooraf (Libelle)
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tartaar van zeewolf en gerookte zalm te bereiden

1. Snij de visfilet en de zalm heel fijn tot tartaar. Maak een marinade van de olijfolie, de gedroogde dille en het zout.
2. Meng de vis met de marinade en zet 30 minuten in de koelkast.
3. Schik met een rind de gemarineerde vis in het midden van een bord. Garneer met geroosterde pijnboompitjes en wat dille.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bengel6300

bengel6300 zegt:
Lize dat ziet er super lekker uit zal het eens maken.DANK U :p