Recept
« Terug naar recepten
Tartelettes met kabeljauw
PT30M
Tartelettes met kabeljauw
Een heerlijk tartelettes met kabeljauw recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Vis vooraf (Libelle)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tartelettes met kabeljauw te bereiden
1. Vet 8 kleine taartvormpjes in en bekleed ze met het kruimeldeeg. Zet ze 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
2. Maak de prei schoon en snij in ringen. Stoof in wat boter en kruid met peper en zout. Klop de eieren los met de room en kruid met peper en zout. Meng de prei met het eiroommengsel en de kaas.
3. Verdeel het mengsel over de taartjes. Snij de kabeljauwfilet in blokjes en leg ze op de taartjes. Zet de taartjes 15 minuuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Serveer met wat rucola.
2. Maak de prei schoon en snij in ringen. Stoof in wat boter en kruid met peper en zout. Klop de eieren los met de room en kruid met peper en zout. Meng de prei met het eiroommengsel en de kaas.
3. Verdeel het mengsel over de taartjes. Snij de kabeljauwfilet in blokjes en leg ze op de taartjes. Zet de taartjes 15 minuuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Serveer met wat rucola.
Lizemie2 zegt: