Recept
« Terug naar recepten
Teriyaki rundvleesreepjes met knapperige wortel en
PT25M
Teriyaki rundvleesreepjes met knapperige wortel en
Een heerlijk teriyaki rundvleesreepjes met knapperige wortel en recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
conimex.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Teriyaki rundvleesreepjes met knapperige wortel en te bereiden
Maak de wortels schoon en snijd ze in dunne plakjes. Maak de selderij schoon en snijd in kleine stukjes. Was en bewaar het groen. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de wortel 3 minuten. Voeg de selderij en de vleesreepjes toe en wok deze 3 minuten mee. Voeg 10 eetlepels woksaus toe. Wok nog 1 minuut. Schep de teriyaki rundvleesreepjes en de rijst in 4 diepe kommen of op borden. Bestrooi de rijst met het achtergehouden selderijgroen