Recept
« Terug naar recepten
Thaise gehaktballetjes
PT25M
Thaise gehaktballetjes
Een heerlijk thaise gehaktballetjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther van Gompel
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
meiasia.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise gehaktballetjes te bereiden
Meng het gehakt met een eetlepel koriander en zout en peper naar smaak. Maak kleine balletjes van het gehakt en rol ze door de maïzena. Maak de groenten schoon en snijd de paprika in reepjes en de worteltjes in plakjes. Hak de pinda’s. Verhit de olie in een wok. Roerbak de gehaktballetjes 3 minuten. Voeg de groenten toe en bak nog een minuut. Giet de woksaus bij de gehaktballetjes en laat het gerecht op laag vuur in 10 minuten gaar worden. Schep het regelmatig om. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en strooi er de pinda’s over. Lekker met MeiAsia pandanrijst.
esther_2305 zegt: