Recept
« Terug naar recepten
Thaise gele curry met kip
PT30M
Thaise gele curry met kip
Een heerlijk thaise gele curry met kip recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise gele curry met kip te bereiden
Doe de kokosmelk in een wok en verhit deze tot deze kookt.
Voeg de onoff spices Thaise gele curry-pasta toe en laat dit sudderen totdat er kokosolie aan de oppervlakte van de curry ontstaat. Dit duurt ongeveer 15 minuten.
Bak de aardappel partjes in een laagje olie totdat ze goud bruin zijn. Zet de aardappels apart.
Snij de kipfilet in stukjes van 5 cm.
Voeg de kip toe aan de curry en roer tot deze gaar is.
Voeg de aardappels toe en laat deze gaar worden.
Breng op smaak met vissaus en palmsuiker. Serveer met gestoomde jasmijnrijst.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fijnproever zegt:
Bob Duynstee zegt: