KookJij

Thaise gele curry met varkensvlees met shii-take paddestoelen

Een heerlijk thaise gele curry met varkensvlees met shii-take paddestoelen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2/3 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise gele curry met varkensvlees met shii-take paddestoelen te bereiden

Verhit de kokosroom en los de gele currypasta hier in op.
Voeg de shii-take paddestoelen in zijn geheel toe.
Voeg het varkensvlees toe en sudder dit in 20 minuten gaar, kook het vlees niet te lang omdat het dan droog wordt.
Breng op smaak met vissaus en palmsuiker, de curry mag lekker inkoken en dik zijn.
Garneer met koriander en serveer met gestoomde bruine jasmijnrijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst