Recept
« Terug naar recepten
Thaise gele curry met varkensvlees met shii-take paddestoelen
PT30M
Thaise gele curry met varkensvlees met shii-take paddestoelen
Een heerlijk thaise gele curry met varkensvlees met shii-take paddestoelen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise gele curry met varkensvlees met shii-take paddestoelen te bereiden
Verhit de kokosroom en los de gele currypasta hier in op.
Voeg de shii-take paddestoelen in zijn geheel toe.
Voeg het varkensvlees toe en sudder dit in 20 minuten gaar, kook het vlees niet te lang omdat het dan droog wordt.
Breng op smaak met vissaus en palmsuiker, de curry mag lekker inkoken en dik zijn.
Garneer met koriander en serveer met gestoomde bruine jasmijnrijst.
Voeg de shii-take paddestoelen in zijn geheel toe.
Voeg het varkensvlees toe en sudder dit in 20 minuten gaar, kook het vlees niet te lang omdat het dan droog wordt.
Breng op smaak met vissaus en palmsuiker, de curry mag lekker inkoken en dik zijn.
Garneer met koriander en serveer met gestoomde bruine jasmijnrijst.