Recept
« Terug naar recepten
Thaise penang curry met rundvlees
PT70M
Thaise penang curry met rundvlees
Een heerlijk thaise penang curry met rundvlees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise penang curry met rundvlees te bereiden
Snij het vlees in stukken van 5 cm.
Verhit 100ml kokosroom en stoof het vlees hierin een uurtje.
Maak een Thaise penang curry door 300 ml kokosroom te verhitten met de penang curry pasta.
Voeg het vlees zonder het kokosroom toe aan je penang curry.
Kook de penang curry in totdat deze dik is en het vet van de koksroom op de curry zichtbaar is.
Controleer of het vlees gaar is en breng op smaak met palmsuiker en vissaus.
Serveer met gestoomde jasmijnrijst.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bollehans zegt:
Gooi je dit weg?
fijnproever zegt: