Recept
« Terug naar recepten
Thaise pikante soep met kip (Tom Yam Kai)
PT20M
Thaise pikante soep met kip (Tom Yam Kai)
Een heerlijk thaise pikante soep met kip (tom yam kai) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2/3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise pikante soep met kip (Tom Yam Kai) te bereiden
Maak een Tom Yam soep door de bouillon te verhitten en het zakje Tom Yam soep toe te voegen.
Voeg de citroengras toe en laat 5 minuten meekoken, doe de deksel op je pan.
Voeg de kip toe en kook deze een in paar minuten gaar in de Tom Yam soep.
Snij de stropaddestoelen in de lengte door midden en voeg ze toe aan je Tom Yam, roer goed.
Serveer de Tom Yam soep en garneer met een beetje kokosroom en koriander.