Recept
« Terug naar recepten
Thaise Rode curry met panga filet
PT25M
Thaise Rode curry met panga filet
Een heerlijk thaise rode curry met panga filet recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise Rode curry met panga filet te bereiden
Maak een rode curry door het zakje rode curry-pasta op te lossen in de kokosroom.
Laat de rode curry ongeveer 10 minuten koken tot de smaken zich ontwikkelen. Breng de curry op smaak met palmsuiker en vissaus.
Paneer de vis met ei en bloem.
Bak de vis in de olie tot deze een mooie bruine kleur heeft en gaar is.
Serveer de vis op de rode curry en garner met dunne limoenblad reepjes en pepertjes.
Lekker met gestoomde jasmijn rijst en een Thaise komkommer salade.