KookJij

Thaise Rode curry met panga filet

Een heerlijk thaise rode curry met panga filet recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2/3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: onoffspices.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise Rode curry met panga filet te bereiden


Maak een rode curry door het zakje rode curry-pasta op te lossen in de kokosroom.
Laat de rode curry ongeveer 10 minuten koken tot de smaken zich ontwikkelen. Breng de curry op smaak met palmsuiker en vissaus.
Paneer de vis met ei en bloem.
Bak de vis in de olie tot deze een mooie bruine kleur heeft en gaar is.
Serveer de vis op de rode curry en garner met dunne limoenblad reepjes en pepertjes.
Lekker met gestoomde jasmijn rijst en een Thaise komkommer salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst