Recept
« Terug naar recepten
Thaise salade met gehakt uit de wok
PT25M
Thaise salade met gehakt uit de wok
Een heerlijk thaise salade met gehakt uit de wok recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
333 kCal energie
23 Gram eiwit
26 Gram vet
2 Gram koolhydraten
23 Gram eiwit
26 Gram vet
2 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
vlees.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise salade met gehakt uit de wok te bereiden
Snijd de bosuitjes in ringetjes.Snijd de paprika in heel kleine blokjes.halveer de komkommer,schraap de zaadjes eruit en snijd het vruchtvlees in heel kleine blokjes.Maak 8 bladeren ijsbergsla los van de krop,was ze en laat ze in een vergiet uitlekken.Verhit een wok op hoog vuur.Bak het gehakt met de currypasta in 6 minuten rul en knapperig bruin.Giet het teveel aan vet af.Roerbak de paprika 1 minuut mee.Haal de pan van het vuur en schep de bosui,de komkommer,de koriander en de munt erdoor.Breng de salade op smaak met zout.Neem 4 slakommetjes en leg in ieder kommetje 2 in elkaar gestoken blaadjes ijsbergsla.Zet ieder kommetje op een bord.Schep de gehaktsalade erin.
marleen zegt: