Recept
« Terug naar recepten
Thaise Saus
PT30M
Thaise Saus
Deze saus past eigenlijk wel overal bij,maar wordt vooral gebruikt bij visgerechten (sushi,sasjimi,vistartaar,gejookte vis,gerechten met "rood"vlees,enz.)
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise Saus te bereiden
1).Snij ui en lenteui in kleinere stukken.
2).Doe alle ingredienten in de keukenblender en draai met de impulsknop hiervan een grove dressing-saus.
Optioneel kan er nog naar smaak (5 cc - 15 cc) Nam Prik Pao bij worden gemengd om de smaak wat meer pedis (=scherp) te maken.
2).Doe alle ingredienten in de keukenblender en draai met de impulsknop hiervan een grove dressing-saus.
Optioneel kan er nog naar smaak (5 cc - 15 cc) Nam Prik Pao bij worden gemengd om de smaak wat meer pedis (=scherp) te maken.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
ZIE OOK:Sauzen, meer sauzen.