Recept
« Terug naar recepten
Tiramisu in een huisje van after eight
PT60M
Tiramisu in een huisje van after eight
Een heerlijk tiramisu in een huisje van after eight recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
frans kookboekje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tiramisu in een huisje van after eight te bereiden
Klop de eierdooiers 10 minuten op met bloemsuiker. Meng de mascarpone en de speculaaskruimels erdoor. Voeg de whiskey toe en roer die er voorzichtig doorheen. Kook voor de saus de kokosmelk met verse munt ongeveer 5 minuten en laat 1 nachtje trekken. Kook de geparfumeerde kokosmelk opnieuw.Klop de eierdooiers en de suiker op tot een schuimige substantie. Roer de substantie door de kokende melk en laat nog even doorkoken. Laat afkoelen en sprenkel rond het huisje van chocolade tiramisu.
franeke zegt: