Recept
« Terug naar recepten
Tiramisu met banaan en kokos
PT150M
Tiramisu met banaan en kokos
Een heerlijk tiramisu met banaan en kokos recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Vriendin - Galbani - L. Lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tiramisu met banaan en kokos te bereiden
Schenk het vruchtensap in een kom.
Meng de mascarpone, de suiker en de eierdooiers.
Klop de eiwitten stijf en werk ze voorzichtig door het mascarponemengsel.
Doop de lange vingers in het sap en leg de koekjes op de bodem van de glazen (1 per glas).
Voeg de plakjes banaan toe en bestrooi met geraspte kokos.
Spreid een laag mascarponemengsel erover uit.
Herhaal deze handelingen 3 tot 5 keer tot de mascarponecrème op is.
Laat ten minste 2 uur rusten in de koelkast.
Bestrooi voor het opdienen met cacao.
Meng de mascarpone, de suiker en de eierdooiers.
Klop de eiwitten stijf en werk ze voorzichtig door het mascarponemengsel.
Doop de lange vingers in het sap en leg de koekjes op de bodem van de glazen (1 per glas).
Voeg de plakjes banaan toe en bestrooi met geraspte kokos.
Spreid een laag mascarponemengsel erover uit.
Herhaal deze handelingen 3 tot 5 keer tot de mascarponecrème op is.
Laat ten minste 2 uur rusten in de koelkast.
Bestrooi voor het opdienen met cacao.