KookJij

Tiramisu met banaan en kokos

Een heerlijk tiramisu met banaan en kokos recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 150 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Vriendin - Galbani - L. Lekker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tiramisu met banaan en kokos te bereiden

Schenk het vruchtensap in een kom.
Meng de mascarpone, de suiker en de eierdooiers.
Klop de eiwitten stijf en werk ze voorzichtig door het mascarponemengsel.
Doop de lange vingers in het sap en leg de koekjes op de bodem van de glazen (1 per glas).
Voeg de plakjes banaan toe en bestrooi met geraspte kokos.
Spreid een laag mascarponemengsel erover uit.
Herhaal deze handelingen 3 tot 5 keer tot de mascarponecrème op is.
Laat ten minste 2 uur rusten in de koelkast.
Bestrooi voor het opdienen met cacao.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst