Recept
« Terug naar recepten
Tiramisu
PT20M
Tiramisu
Een heerlijk tiramisu recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan Gnodde
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Nagerecht
- > Kinderen - Toetjes
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tiramisu te bereiden
lange vingers in schaal leggen en besprenkelen met expresso (kan ook met bv ammaretto). Slagroom kloppen en de mascarpone eieren en suiker toevoegen (met de hand kloppen niet met keukenmachine!!!!!) tot het een homogene massa is zonder klonten. Na laagje van het mengsel opnieuw laagje langevingers neerleggen en nogmaals het mengsel erover heen. Daarna minmaal 3 a 4 uur in de koelkast om op te stijven. chocopoeder erover en klaar
Mijn kookverhaal (Jan Gnodde)
ooit gekregen van italiaanse mamma op vakantie