KookJij

Tiramisu

Een heerlijk tiramisu recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: grand dítalia
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tiramisu te bereiden

Leg de lange vingers aaneengesloten op een grote schaal.
Los de honing op in de hete expresso, en besprenkel hiermee de lange vingers.
Klop de eidooiers dik en schuimig met de suiker en meng er het mascarponemengsel door.
Leg een laagje van de besprenkelde lange vingers in een langwerpige schaal, en schep hierop een laag van het mascarponemengsel.
Schik hierop weer lange vingers en schep ook hierop een laag van het mascarponemengsel.
Ga zo door tot de mascarpone en de lange vingers op zijn.
De laatste laag moet mascarpone zijn.
Bestuif de bovenste laag met cacao, dek de schaal af en zet tot het gebruik in de koelkast.

Mijn kookverhaal (Marleen van Bree)

Ook favoriet met kerst bij ons.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst