Recept
« Terug naar recepten
Tjap Tjoy
PT35M
Tjap Tjoy
Een heerlijk tjap tjoy recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
tineke dede
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
mams recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tjap Tjoy te bereiden
Bereiding:
Schil de djahé.
Snij de ui & knoflook.
Snij de kip in reepjes.
In de wok:
Boter & 2 eetl. olie, fruit hierin de ui, knoflook, djahé, petébonen.
Toevoegen:
Het vlees, of kip omscheppen en op smaak brengen met zout, peper, Chinese ketjap, daarna de bouillon toevoegen. (2 a 3 kopjes) en alle groenten, laat dit smoren tot het beet gaar is. (nog knapperig) de saus wat binden met aardappelmeel.
Schil de djahé.
Snij de ui & knoflook.
Snij de kip in reepjes.
In de wok:
Boter & 2 eetl. olie, fruit hierin de ui, knoflook, djahé, petébonen.
Toevoegen:
Het vlees, of kip omscheppen en op smaak brengen met zout, peper, Chinese ketjap, daarna de bouillon toevoegen. (2 a 3 kopjes) en alle groenten, laat dit smoren tot het beet gaar is. (nog knapperig) de saus wat binden met aardappelmeel.
Barbara Metz zegt: