Recept
« Terug naar recepten
Tjotjol met knapperige, groene punt paprika's
PT5M
Tjotjol met knapperige, groene punt paprika's
Een heerlijk tjotjol met knapperige, groene punt paprika's recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Brenda - C. Everts 201211
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tjotjol met knapperige, groene punt paprika's te bereiden
Doe de olie in een pan, pers daar de knoflook in uit.
Was en snij de puntpapika's in stukjes van 2 cm. en doe ze met de ontvelde en in vieren gesneden tomaten er bij.
Laat 2 minuten pruttelen en klaar!!!
Maak op smaak af met zout.
Verdeel het over twee borden en leg er een flinke schep creme fraìche en op en dip het op (tjotjol) met afgescheurde stukken vers turks brood.
Heerlijk zomers lunch gerechtje op je terras.
Met natuurlijk een glas heerlijke koude chablis!!!
Was en snij de puntpapika's in stukjes van 2 cm. en doe ze met de ontvelde en in vieren gesneden tomaten er bij.
Laat 2 minuten pruttelen en klaar!!!
Maak op smaak af met zout.
Verdeel het over twee borden en leg er een flinke schep creme fraìche en op en dip het op (tjotjol) met afgescheurde stukken vers turks brood.
Heerlijk zomers lunch gerechtje op je terras.
Met natuurlijk een glas heerlijke koude chablis!!!