Recept
« Terug naar recepten
Toast met spek gebakken banaan en pindakaas
PT30M
Toast met spek gebakken banaan en pindakaas
Een heerlijk toast met spek gebakken banaan en pindakaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ad jansen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Toast met spek gebakken banaan en pindakaas te bereiden
1. Snijd de korstjes van het brood en maak er toast van door ze ca. 4 minuten in een warme oven van 180 graden C. te leggen.
2. Besmeer de toast flink met de pindakaas.
3. Pel de bananen en snijd ze in lange plakjes.
4. Verhit de olie en bak het spek krokant uit.
5. Haal het spek uit de pan en leg het op de toast.
6. Bak de banaan in het vet en leg deze op het spek.
7. Maak vier sandwiches van de toast en serveer deze op borden met als garnering eventueel wat rucola
2. Besmeer de toast flink met de pindakaas.
3. Pel de bananen en snijd ze in lange plakjes.
4. Verhit de olie en bak het spek krokant uit.
5. Haal het spek uit de pan en leg het op de toast.
6. Bak de banaan in het vet en leg deze op het spek.
7. Maak vier sandwiches van de toast en serveer deze op borden met als garnering eventueel wat rucola
meinte zegt:
Dan hoop ik voor je dat je niet zijn postuur gaat krijgen :p
Maar ik neem aan dat je niet 16 stuks van deze peanutbutter banana sandwiches achter elkaar gaat eten zoals the King regelmatig deed