Recept
« Terug naar recepten
Toast uit Italie
PT15M
Toast uit Italie
Een heerlijk toast uit italie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
dr.oetker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Toast uit Italie te bereiden
Smelt de boter in een steelpannetje en voeg knoflookpasta toe (1 cm). Stoof hier de champignons in en kruid met peper van de molen en zout. Rooster lichtjes de sneetjes brood aan beide kanten. Smeer ze met boter en beleg ze met de mortadella. Leg hier de in schijfjes gesneden tomaat op en de champignons. Dek af met een plakje kaas. Leg ze onder een hete grill tot de kaas gesmolten is en leg ze op een bord en bestrooi ze met de peterselie.